Historien om bilvårdsoutleten

Efter att ha jobbat med bilar och inom bilvård under merparten av mitt yrkesliv och sett hur branscher fungerar har jag ofta återkommit till samma tanke.

Varför finns det inte en svensk aktör vars mål är att alltid leverera bra bilvårdsprodukter till ett så lågt pris som möjligt?

Till slut bestämde jag mig för att göra något åt det själv, därför skapades Bilvårdsouteleten. Kvalitetsprodukter till outletpriser!

Vi på Bilvårdsoutleten har en mission: att göra bilvård till en prisvärd och till och med rolig upplevelse. Med ett leende på läpparna (och kanske lite bilvårdsskum på näsan) erbjuder vi ett handplockat sortiment av premiumprodukter till priser som får dig att jubla.

Vi är övertygade om att bilvård ska vara tillgängligt för alla, oavsett om du är en nybörjare på bilvårdens väg eller en erfaren vägkämpe. Med våra kvalitetsprodukter och oslagbara priser är det dags att ge din kära bil den uppmärksamheten den förtjänar utan att behöva sälja din vänster njure för att ha råd med det!

Så kom in och utforska vårt sortiment idag – för hos Bilvårdsoutleten är det alltid dags för ett pit stop mot renare, snyggare och gladare bilvård!

- Omid från bilvårdsoutleten

1 av 2