Applicera lackskydd på din bil-Så gör du - bilvårdsoutleten

Applicera lackskydd på din bil-Så gör du

Att applicera keramiskt lackskydd kan vara en mer tidskrävande och teknisk process jämfört med att applicera traditionellt vax. Här är några allmänna steg för att applicera keramiskt lackskydd på din bil:

  1. Förbered din bil: Tvätta bilen noggrant för att ta bort smuts, fett och gamla vaxrester. Torka bilen torr med en mjuk och ren mikrofiberduk. Kontrollera att ytan är helt torr och fri från smuts.
  2. För att få lackskyddet att fästa på bästa sätt krävs olika typer av polering.Polering krävs också för att ta bort repor och få upp lackens lyster.
  3. Applicera keramiskt lackskydd: Applicera en liten mängd keramiskt lackskydd på en applikatorpad. Applicera sedan produkten jämnt på lacken i små sektioner, ungefär en armens längd i taget. Arbeta in produkten med jämnt tryck och cirkulära rörelser.
  4. Låt produkten torka: Låt keramiskt lackskydd torka på lacken enligt tillverkarens instruktioner. Det kan ta allt från 1 minut upp till 5 minuter, beroende på produkt och klimatförhållanden.
  5. Avlägsna rester: använd en ren och mjuk mikrofiberduk för att avlägsna eventuella rester. Torka försiktigt och noggrant för att undvika repor.
  6. Låt produkten härda: Keramiskt lackskydd kan ta upp till 24 timmar att härda helt. Undvik att tvätta bilen eller utsätta den för regn under denna tid.

Det är viktigt att följa tillverkarens instruktioner noggrant när du applicerar keramiskt lackskydd, eftersom instruktionerna kan variera beroende på produkten och dess sammansättning.
Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.

Kallavfettning

Fälgrengöring

Bilschampo

1 av 4