Glasbehandla din bil-Så gör du - bilvårdsoutleten

Glasbehandla din bil-Så gör du

Att behandla vindrutan på en bil är viktigt för att säkerställa god sikt och säkerhet under körning. Glasbehandling skyddar vindrutan från regn, snö, smuts och insekter samtidigt som den minskar behovet av att använda vindrutetorkare

 

  1. Rengör vindrutan noggrant med ett lämpligt rengöringsmedel och en Glasduk för att ta bort smuts, fett och andra föroreningar. Se till att använda en ren duk för att undvika ränder eller smutsiga fläckar.
  2. Efter rengöring och eventuell polering av rutan, applicera glasbehandlingen och torka överskottet med en ren glasduk eller microfiberduk.
  3. För att förlänga effekten av glasbehandlingen, använd inte vindrutetorkare på högsta hastighet och se till att byta ut de slitna vindrutetorkarbladen regelbundet. Om det finns is på rutan, använd en isskrapa för att ta bort den istället för att använda vindrutetorkare.
  4. Se till att inte utsätta vindrutan för höga temperaturer, särskilt om det finns repor eller skador. Parkera bilen i skuggan och undvik att använda varmt vatten på vindrutan.
Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.

Kallavfettning

Fälgrengöring

Bilschampo

1 av 4